Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Raadsactiviteit

Werkbezoek Kinderboerderij

donderdag 14 september 2023

19:30 - 20:30
Locatie

Kinderboerderij Zegersloot

Toelichting

De Stichting Alphense Kinderboerderijen nodigt de raadsleden en de kinderraad uit voor een werkbezoek/informatiebijeenkomst op kinderboerderij Zegersloot.
De kinderboerderijen in de gemeente Alphen aan den Rijn zijn volop in ontwikkeling. De stichting Alphense Kinderboerderijen volgt een uitvoeringsagenda om de drie kinderboerderijen toekomstbestendig te maken (raadsvoorstel 2019).
Bij kinderboerderij Zegersloot krijgt dit o.a. vorm door het creëren van een voedselpark op deze locatie (bestuursopdracht 2022).
Tijdens de bijeenkomst worden de raadsleden en de kinderraadsleden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 september van 19.30 uur tot 20.30 uur.


Er is geen aanmelding nodig voor dit werkbezoek

Agenda documenten

Agendapunten

  1. 1

    De Stichting Alphense Kinderboerderijen nodigt de raadsleden uit voor een werkbezoek/informatiebijeenkomst op kinderboerderij Zegersloot. De kinderboerderijen in de gemeente Alphen aan den Rijn zijn volop in ontwikkeling. De stichting Alphense Kinderboerderijen volgt een uitvoeringsagenda om de drie kinderboerderijen toekomstbestendig te maken (raadsvoorstel 2019). Bij kinderboerderij Zegersloot krijgt dit o.a. vorm door het creëren van een voedselpark op deze locatie (bestuursopdracht 2022). Tijdens de bijeenkomst worden de raadsleden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 september van 19.30 uur tot 20.30 uur.